Gate Auto Open-fiók törlése
Itt véglegesen törölheti a fiókját akkor is, ha nem fér hozzá az alkalmazáshoz.
A törlés eltávolítja a Gate Auto Open által tárolt fiókadatokat, kapcsolt telepítéseket, támogatási kéréseket és előfizetési adatokat. Ha az előfizetés automatikusan megújul, a rendszer először megpróbálja leállítani a jövőbeli megújításokat. A fel nem használt idő nem kerül automatikusan visszatérítésre. Az ingyenes próbaidőszakkal való visszaélés megelőzésére minimális pszeudonimizált eszközazonosító maradhat meg a próbaidőszak felhasználását jelző adattal és szükséges biztonsági tiltással — e-mail-cím, jelszó, kapunyitási adatok vagy helyelőzmények nélkül.
Támogatás: support@gateautoopen.handelshage.no