Usuń konto Gate Auto Open
Tutaj możesz trwale usunąć konto także bez dostępu do aplikacji.
Usunięcie konta usuwa dane konta i przypisane instalacje. Jeśli aktywna subskrypcja odnawia się automatycznie, system najpierw spróbuje zatrzymać przyszłe odnowienia. Niewykorzystany okres nie jest automatycznie zwracany. Pozostaje wyłącznie anonimowy znacznik wykorzystania bezpłatnego okresu, aby zapobiec jego ponownemu uruchomieniu na tym samym urządzeniu.