Slett Gate Auto Open-konto
Her kan du slette kontoen permanent, også uten tilgang til appen.
Sletting fjerner kontodata, tilknyttede installasjoner, supporthenvendelser og abonnementer som lagres av Gate Auto Open. Hvis et abonnement fornyes automatisk, forsøker systemet først å stoppe fremtidige fornyelser. Ubrukt tid refunderes ikke automatisk. For å hindre misbruk av gratisperioden kan en minimal pseudonymisert enhetsidentifikator med markør for brukt prøveperiode og nødvendig sikkerhetsblokkering bli beholdt — uten e-postadresse, passord, portopplysninger eller posisjonshistorikk.